Hondengeleiders
De Beveiligers Centrale beschikt over ervaren en gediplomeerde hondengeleiders die flexibel kunnen worden ingezet.
Of het nu gaat om een tijdelijke inzet van de hondengeleider of om een langlopend project. Onze hondengeleiders en diensthonden zijn gecertificeerd conform de wetgeving.
De inzet van een hondengeleider is een uitermate efficiënte en zeer preventieve dienst binnen de beveiliging.
De vaardigheden en zintuigen van een hond in combinatie met een ervaren geleider maken het mogelijk om ongewenste personen en situaties in een vroeg stadium te signaleren en te voorkomen.

De inzet van honden bij grootschalige (risico) evenementen is al jaren een bekende en beproefde methode maar werkt ook heel preventief bij objectbeveiliging en brand & sluitrondes.
Onze hondenbrigade bestaat uitsluitend uit ervaren en gecertificeerde beveiligers en honden die op een heel breed vlak inzetbaar en waardevol voor uw bedrijf kunnen zijn.
Maar ook voor controlerondes, preventieve inzet bij evenementen en voetbalwedstrijden ter voorkoming van opstootjes en rellen.
Zaken als een hechte band met de hondengeleider, intensieve trainingen, erkende certificering van honden en hondengeleider zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.
 
De Beveiligers Centrale
Klik hier om meer informatie aan te vragen! of bel 030-8000464
 

 

"De Beveiligers Centrale" onderdeel van VKRC B.V.
Postbus 42, 1733 ZG Nieuwe Niedorp - Bezoekadres: Hoefje 29, Nieuwe Niedorp
Tel/fax: 030-8000464 / info@DeBeveiligersCentrale.nl /KvK: 59331003
De Verkeersregelaars Centrale.nlDe BOA Centrale.nlDe Handhavers Centrale.nl

De Brandwacht Centrale.nlDe Beveiligers Centrale.nlDe EHBO Centrale.nl

 De verkeersregelaars Centrale levert professionele en gecertificeerde verkeersregelaars in situaties waar tijdelijk het verkeer geregeld moet worden.
Zoekwoorden:

sissy faggot xxx