Artiesten begeleiding
Als artiest wilt u zo veilig mogelijk van en naar uw plaats van bestemming. Tevens verwacht u optimale beveiliging van uw persoon en uw directe omgeving. De Beveiligers Centrale voorziet in die behoeften. De Beveiligers Centrale levert artiestenbegeleiding vanaf elke gewenste locatie.

U wordt vervoerd in een representatief vervoersmiddel en begeleid door professionele beveiligingsbeambten. Onze medewerkers, die allen zijn gescreend door justitie, hebben meerdere jaren ervaring in diverse aspecten van de beveiligingsbranche. Onze beambten zijn representatief gekleed en worden speciaal geselecteerd voor elke opdracht.

Enkele voorbeelden waarbij u gebruik kunt maken van onze begeleiding zijn: een bedrijfspresentatie, een congres, een concert, etc. Heeft u behoefte aan meer informatie over deze begeleiding, neem dan contact met ons op, voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek met onze adviseur. Hierin worden uw wensen en alle mogelijkheden met u
besproken.

 
De Beveiligers Centrale
Klik hier om meer informatie aan te vragen! of bel 030-8000464
 

 

"De Beveiligers Centrale" onderdeel van VKRC B.V.
Postbus 42, 1733 ZG Nieuwe Niedorp - Bezoekadres: Hoefje 29, Nieuwe Niedorp
Tel/fax: 030-8000464 / info@DeBeveiligersCentrale.nl /KvK: 59331003
De Verkeersregelaars Centrale.nlDe BOA Centrale.nlDe Handhavers Centrale.nl

De Brandwacht Centrale.nlDe Beveiligers Centrale.nlDe EHBO Centrale.nl

 De verkeersregelaars Centrale levert professionele en gecertificeerde verkeersregelaars in situaties waar tijdelijk het verkeer geregeld moet worden.
Zoekwoorden:

sissy faggot xxx